Ple4 BV
Toonaangevend in het sorteren van gedragen kleding

Bedrijf

Bedrijf

Directie
Plevier BV is het familiebedrijf van vader en zoon Den Haan. De directie van de onderneming wordt gevoerd door Ger den Haan, eigenaar / algemeen directeur, en diens zoon Jack den Haan, commercieel directeur. De aandelen van het bedrijf zijn volledig in eigendom van de familie Den Haan.

Ontstaan en Vestiging
Per 1 oktober 1979 is Plevier BV gevestigd in Oud Gastel, in de Gemeente Haldeberge, alwaar sindsdien diverse uitbreidingen werden gerealiseerd. Onlangs, in 2002, werd opnieuw onroerend goed aangekocht, zodat zowel de sorteerloodsen als de opslagruimten en enkele woningen aan het begin van de Middenstraat nu het eigendom van Plevier BV zijn.

 
De centrale hal voor sortering van goederen en persen van balen

Werkwijze
De belangrijkste bedrijfsactiviteit van Plevier BV is het recyclen van tweedehands goederen, met het accent op kleding en schoenen. Daarmee draagt ons bedrijf aantoonbaar bij aan het hergebruik van materialen, hetgeen in deze tijd van schaarser wordende grondstoffen weer uitermate actueel is.

 
De kleding wordt met de hand gesorteerd en gecontroleerd

De kleding wordt in enorme hoeveelheden, we praten over vele duizenden tonnen ofwel een bijna dagelijkse stroom containers, aangekocht van inzamelingsbedrijven als het Leger des Heils, Kici, Humana en andere liefdadigheidsinstellingen. Deze kunnen op hun beurt met de geldelijke opbrengst van de ingezamelde kleding vaak meer projekten steunen (en daardoor meer mensen in arme of getroffen regio's helpen) dan met alleen de kleding zelf.

 
...en in balen verpakt over de wereld verscheept

Werknemers
Bij Plevier BV werken 38 mensen in vaste dienst en daarmee behoort het bedrijf tot de grootste ondernemingen in de gemeentekern Oud Gastel. Zo'n 25 medewerkers werken al sinds de oprichting bij Plevier BV. Er is dus heel weinig verloop in het personeelsbestand en dit betekent enorm veel ervaring in het sorteren: waarborg voor onze uitmuntende kwaliteit.

Ple4 BV | Website beheer | Website Djen Design

Carnaval Bazaar

carnavalbazaar
Ga naar de website van Carnaval Bazaar, onze winkel in thema- en tweedehands kleding.

Contact

Bezoekadres
Middenstraat 4
4751 PW Oud Gastel

Postadres
Postbus 14
4750 AA Oud Gastel

Contact
Telefoon: 0165 513 383
Fax: 0165 513 652
GSM: 06 518 492 40

Ple4 BV is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Free business joomla templates