Ple4 BV
Toonaangevend in het sorteren van gedragen kleding

Contact

Contact

Bellen en faxen
Plevier BV is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. Onze fax staat dag en nacht aan.

Telefoon: (0165) 513 383
Fax: (0165) 513 652
GSM: (06) 5184 9240

Emailen
De emailbox wordt enkele malen per dag geopend. Als u op het onderstaande email-adres klikt, wordt automatisch uw email programma geopend. Let op: wanneer u het onderstaande email-adres kopieert, delete dan de spaties voor en na het @pestaartje.
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Correspondentie
Correspondentie svp als volgt adresseren:
Plevier BV
Postbus 14
4750 AA Oud Gastel

Ons bedrijf bezoeken
We ontvangen u graag. Plevier BV is gevestigd in het hart van West Brabant, op nog geen kilometer vanaf de A17, de snelweg Antwerpen - Rotterdam, en ongeveer 12 kilometer van Roosendaal, het grensstation tussen Nederland en Belgi"e.

Bezoek adres:
Middenstraat 4
4751 PW Oud Gastel

De gemakkelijkste manier om ons te bereiken is per auto:

  1. Vanuit Rotterdam de A16 richting Breda, en direct na de Moerdijkbrug de A17 richting Roosendaal / Bergen op Zoom. Afslag Oudenbosch / Oud Gastel, onderaan de afslag rechtsaf, de weg volgen over twee kilometer en vlak voor de rotonde linksaf een verharde ventweg op. Bocht naar links, daarna ziet u Plevier BV aan uw rechterhand.
  2. Vanuit Belgi"e de snelweg Antwerpen - Rotterdam via Bergen op Zoom. Afslag Oudenbosch, onderaan de afslag linksaf onder het viadukt door, twee kilometer de weg volgen en dan vlak voor de rotonde linksaf de verharde ventweg op. Bocht naar links, en dan ziet u Plevier BV aan uw rechterhand.

Wilt u zeker weten dat u onderweg niet in een file verzeild raakt, raadpleeg dan teletext pagina 720 of klik op de ANWB website voor de laatste filemeldingen: ANWB Verkeersinformatie.

Uw route plannen
Met behulp van de routeplanners die u op sommige websites aantreft, kunt u gemakkelijk de snelste route vanuf uw specifieke lokatie laten bepalen. Ga via een van de onderstaande links naar een planner van uw keuze, en bij bestemming vult u in: onze postcode 4751 PW of ons adres Middenstraat 4 in Oud Gastel. Wanneer u vervolgens bij start uw eigen co?¶rdinaten invult, volgt er een overzicht van alle wegen en afslagen tussen uw vertrekpunt en ons bedrijf.
- Google Maps 

Ple4 BV | Website beheer | Website Djen Design

Carnaval Bazaar

carnavalbazaar
Ga naar de website van Carnaval Bazaar, onze winkel in thema- en tweedehands kleding.

Contact

Bezoekadres
Middenstraat 4
4751 PW Oud Gastel

Postadres
Postbus 14
4750 AA Oud Gastel

Contact
Telefoon: 0165 513 383
Fax: 0165 513 652
GSM: 06 518 492 40

Ple4 BV is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Free business joomla templates