Ple4 BV
Toonaangevend in het sorteren van gedragen kleding

Klanten

Klanten

Inleiding
wereldWaarom behoren sommige afnemers al meer dan dertig jaar tot onze trouwe klanten? Het antwoord is simpel: Consistente Kwaliteit en Betrouwbaarheid. De kern van de kwaliteit van Plevier BV bestaat uit ons vakmanschap en onze toewijding om wat we doen ook zo goed mogelijk te doen. In de bedrijfscategorie "Sorteerbedrijven in tweedehands kleding" behoren we tot de absolute top.

Wij zijn dus meesters in het sorteren. Daarbij zijn we niet de grootste in ons vakgebied en we streven er ook absoluut niet naar om het te worden. Maar wel zijn we de beste. Daar zijn we trots op. En daar werken we aan, iedere dag opnieuw. Want de beste willen blijven. In het belang van onze klanten. En ook omdat we 'trots' nog steeds een mooi begrip vinden.

Afrika
De belangrijkste afzetmarkt voor de goederen van Plevier BV zijn de vele landen in Oost Afrika. Bijna wekelijks vertrekken er vanaf de terreinen van Plevier BV vrachtwagens met zwaarbeladen containers naar de havens van Antwerpen en Rotterdam, vanwaar de zee-containers worden verscheept naar de steden op het Afrikaanse continent.

jack
Commercieel Directeur Jack den Haan wijst
een klant
 op de kwaliteit van een sortering.

De klanten van Plevier BV in dit deel van de wereld zijn hoofdzakelijk agenten en importeurs, die de balen in ontvangst nemen en vaak op primitieve (maar effectieve) wijze transporteren naar de honderden kleinere plaatsen dieper in het binnenland.

afrika1 afrika2 afrika3 afrika4
Klanten zijn van harte welkom om het sorteerproces met eigen ogen te komen aanschouwen.

De kleding wordt aldaar op markten en in kleine winkeltjes verkocht aan hoofdzakelijk de lokale bevolking. Wanneer we in onze bedrijfsloodsen staan om de kleding voor Afrika uit te sorteren, dan houden we ons voor ogen dat het in de hitte van Oost Afrika niet zo belangrijk is of een blouse of broek voldoet aan de laatste modebeelden van Milaan of Londen of Parijs. Maar wel belangrijk is dat de kleding heel is. En schoon. En bovenal: geschikt voor het klimaat.

Europa
Een tweede markt van grote betekenis voor Plevier BV zijn de landen in het oostelijk deel van Europa. Naarmate deze landen zich langzaam losmaken van het vroegere communisme, hechten de inwoners meer belang aan het kunnen maken van een eigen keus. Waar eerst wagons vol met zakken ongesorteerde kleding gretig werden aangenomen, wil men tegenwoordig liever een beetje betalen voor een kledingstuk en het dan zelf kunnen uitzoeken.

Daarnaast is ook de wetgeving in veel landen aangepast en mogen ongesorteerde goederen (zelfs wanneer ze als liefdadigheid worden gegeven) het land niet meer in. Het sorteren van de kleding is de enige mogelijkheid om de inwoners in Oostelijk Europa in staat te stellen om met bescheiden middelen toch leuke en vrolijke kleding te kunnen aanschaffen.

European countries the option of buying new clothing for small amounts of money.

 
Laden van een vrachtwagen voor een klant in Oost Europa.

Bij Plevier BV realiseren we ons iedere keer opnieuw, dat wij in Nederland niet de enigen zijn die af en toe een leuke blouse of broek willen kopen. Ook de bewoners in armere landen kennen deze wens. Zeker nu met name Westerse televisieprogramma's (waarin iedereen in leuke kleding loopt) eraan hebben bijgedragen dat men ook in de Oost Europese landen inmiddels echt wel weet wat er in de wereld te koop is.

Ook hier doet Plevier BV al jaren lang zaken met dezelfde klanten. Want truien moeten niet naar Afrika, en nylon blousjes moeten niet naar Roemeni"e. Ja, we weten, het klinkt zo logisch. Maar weet u waarom onze klanten steeds bij ons terugkomen? Omdat we bij Plevier BV het niet alleen weten, maar er ook naar handelen. Iedere dag opnieuw.

Midden Oosten
Er is niet alleen geweld in het Midden Oosten, er wordt ook gewoon gewerkt en handel gedreven en groenten en fruit gekweekt en straten aangelegd en winkels gebouwd en kleding gekocht. Al bijna sinds de oprichting doet Plevier BV zaken met een gewaardeerde klant uit het land van de cypressen. Van deze klant, en van anderen in de regio, hebben we veel geleerd over het belang van tradities en het in ere houden van gebruiken. En zij hebben geleerd dat je met Nederlanders goed zaken kunt doen: we doen wat we beloven en wat we niet kunnen dat beloven we niet.

Andere landen
Buiten de plaatsen die hierboven al werden genoemd, worden onze balen verscheept naar een indrukwekkende reeks landen. Verder weg denken we aan bijvoorbeeld Pakistan. Maar ook dichter bij huis, van kleine markten in Frankrijk en Spanje tot de grote dagmarkt in Rotterdam, heeft men kennis gemaakt met de kwaliteit van Plevier BV.

Ple4 BV | Website beheer | Website Djen Design

Carnaval Bazaar

carnavalbazaar
Ga naar de website van Carnaval Bazaar, onze winkel in thema- en tweedehands kleding.

Contact

Bezoekadres
Middenstraat 4
4751 PW Oud Gastel

Postadres
Postbus 14
4750 AA Oud Gastel

Contact
Telefoon: 0165 513 383
Fax: 0165 513 652
GSM: 06 518 492 40

Ple4 BV is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Free business joomla templates