Duizenden tonnen kleding worden dagelijks aangekocht van inzamelingsbedrijven en gemeenten.

Relatie met onze klanten en collega’s staat voor ons op nummer 1.

Ple4 is van origine een familiebedrijf. Vandaar is het in onze bedrijfscultuur uiterst belangrijk om een goede relatie te hebben en daarin te investeren. Loyaliteit naar en door onze klanten ervaren wij als groot goed.

In 1979 is Ple4 opgericht door Ger den Haan. Inmiddels is de volledige bedrijfsleiding overgegaan op zoon Jack den Haan. Sinds oprichting zijn wij gevestigd in Oud Gastel in de Gemeente Haldeberge (Noord-Brabant). Hier werken wij met een stabiele ploeg collega’s vanuit diverse sorteerloodsen en opslagruimten aan het begin van de Middenstraat.

Image
Image

Sorteren van tweedehands goederen

De belangrijkste bedrijfsactiviteit van Plevier BV is het sorteren van tweedehands goederen, met het accent op kleding en schoenen. Daarmee draagt ons bedrijf aantoonbaar bij aan het hergebruik van materialen, hetgeen in deze tijd van schaarser wordende grondstoffen weer uitermate actueel is.

Image
Image

Inkopen van tweedehands kleding

De kleding wordt in enorme hoeveelheden aangekocht van inzamelingsbedrijven , liefdadigheidsinstellingen en gemeenten. Daarna wordt de kleding met de hand gesorteerd en vervolgens in balen verpakt en over de wereld verscheept.

Image
Image